Tervetuloa Yrjö Jahnssonin säätiön apurahojen verkkopalveluun


Tämän palvelun avulla voit tehdä Yrjö Jahnssonin säätiölle apurahahakemuksen, apurahan maksupyynnön ja apurahan käyttöselvityksen.

Voit kirjautua verkkopalveluun joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos olet aikaisemmin kirjautunut käyttäjätunnuksella, voit siirtää aikaisemmat hakemuksesi, käyttöselvityksesi ja myönnetyt apurahat vanhalta käyttäjätunnukseltasi käytettäviksesi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjautuessasi. Kirjaudu tiedon siirtoa varten pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja seuraa ohjeita.

Hakemusta, apurahan maksupyyntöä ja selvitystä koskevat kysymykset voit lähettää säätiön toimistoon osoitteeseen toimisto@yjs.fi. Järjestelmän käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tekninen tuki osoitteessa hakemustuki@datalink.fi.

Lue huolellisesti yleiset apurahaohjeet.

Palatessasi hakemukseen sinun on käytettävä aina samaa kirjautumistapaa.

Valitse kirjautumistapaKirjaudu sisään
 
 
Rekisteröidy

Salasana unohtunut?

Hakemuksen tietosisältö muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilörekisterin, jota Yrjö Jahnssonin säätiö ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää apurahoihin liittyvien henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Datalink Oy